Godbitar bland våra case

Kika igenom våra smakprover.

GoProfessional
Nystartat företag går som tåget och behövde uppgradera sitt varumärke med ny logotyp, grafisk profil, copy, fotografering och en informativ hemsida.
Hälsodestination Svartådalen
Vi blev utvalda bland andra byråer för att ta fram Hälsodestinationens marknadsföringsstrategi och en visuell identitet.
JEWA
Nyhetsbrev, digitala inbjudningskort, inlägg på sociala medier, tidningsannonser och utställarförteckning är endast ett axplock av allt vi producerat till JEWA – den svenska inköpsmässan för smycken och klockor som arrangeras av Svenska Mässkonsult.
Kungsängsgymnasiet
Ett långt samarbete som ledde till att eleverna valde att stanna kvar och plugga i Sala istället för att leta sig vidare till storstäderna i gymnasiet.
Ösby Naturbruksgymnasium
Kommunal gymnasieskola som ökade elevantalet med en ny grafisk profil, filmkampanj och ett helhetstänk genom hela marknadsföringen.
Precious
Vi jobbade med allt från gestaltning till magazin, digitala medier och trycksaker, på Nordens största ur- och smyckemässa – Precious.
Riksrevisionen
Riksrevisionen behövde nytt mässmaterial för en rekryteringskampanj.
Sala Silvergruva
I form av vepor, skyltar och dekaler kan besökare på Sala Silvergruvas utställningar läsa om hur gruvarbetet gick till förr i tiden och hur det fungerar idag.
Salabostäder
Vi har producerat kundtidningar till Salabostäder sedan 2014 med reportage, fotografering, layout, projektplanering och textbearbetning. Vi hjälper dem även med informationsskyltar, orienteringskartor, broschyrer, annonser m.m.
The White Plot
The White Plot behövde nytt bildmaterial till sin marknadsföring. Lakan i lyxkvalitet som alla kan unna sig.

VILL DU TRÄFFAS?

Vill du bolla dina tankar och få nya idéer till ditt företag? Då borde vi träffas.

Vi besöker gärna dig oavsett var du finns i landet, antingen digitalt eller om du föredrar ett personligt möte. Om det är lättare för dig är du självklart varmt välkommen till vårt trevliga kontor mitt i den historiska miljön Sala Silvergruva. Vi bjuder på en kreativ stund med gott kaffe eller en mättande lunch.

Hör av dig för att boka in ett möte.