Kundcase

Hälsodestination Svartådalen är ett samarbete mellan företag i området Svartådalen med fokus på hälsa, rekreation och återhämtning. Syftet är att skapa och bevara en levande landsbygd som är till för alla.

Vi blev utvalda bland andra byråer för att ta fram Hälsodestinationens marknadsföringsstrategi och en visuell identitet. Som ett steg i marknadsföringen av varumärket Hälsodestination Svartådalen tog vi fram copy till digitalt och tryckt material, filmer för annonsering på YouTube och andra sociala medier samt foldrar och roll-up till mässor och event. Vi satte strategin för hela året som vi presenterade i ett årshjul. Vi har också arrangerat workshops för medlemmarna för att hjälpa dem igång med egna inlägg och marknadsföring på Hälsodestinationens sociala medier.

Hemsida

Vi fick uppdraget att producera en hemsida till Hälsodestination Svartådalen.

Alla webplatser vi tar fram är responsiva, dvs. anpassas automatiskt för olika enheter som mobil, läsplatta och dator. Innehållet matchas alltså så att det blir snyggt oavsett vilken enhet besökaren surfar med. Hemsidan är enkel att navigera i och har en intuitiv design så att användaren lätt hittar rätt information.  

GoProfessionals hemsida. Layout, fotografering och produktion utförd Creative Mill Kommunikationsbyrå

VILL DU TRÄFFAS?

Vill du bolla dina tankar och få nya idéer till ditt företag? Då borde vi träffas.

Vi besöker gärna dig oavsett var du finns i landet, antingen digitalt eller om du föredrar ett personligt möte. Om det är lättare för dig är du självklart varmt välkommen till vårt trevliga kontor mitt i den historiska miljön Sala Silvergruva. Vi bjuder på en kreativ stund med gott kaffe eller en mättande lunch.

Hör av dig för att boka in ett möte.