Kundcase

JEWA är den svenska inköpsmässan för smycken och klockor.

Mill har arbetat med JEWA på uppdrag av Svenska Mässkonsult AB. Vi har skött formgivningen, copywriting, intervjuat och skrivit reportage, fotograferat under mässan, skrivit pressrelease, lagt upp inlägg på sociala medier, byggt hemsida, tagit fram tryckt material, annonser och mycket mer.

GoProfessionals hemsida. Layout, fotografering och produktion utförd Creative Mill Kommunikationsbyrå
Pressinbjudan till Precious 2018

Från uppstart till färdig mässa

Redan i ett tidigt stadie var vi med på planeringsmöten inför JEWA. Det gjorde att vi blev väldigt insatta i hela processen och kunde hjälpa till med allt, från stort till smått vilket underlättade för kunden.

Delar vi jobbat med:
  • Marknadsförings- och informationsmaterial i både tryckta och digitala medier.
  • Det nya varumärkesnamnet och till det en grafisk profil med logotyp, devis, färger, typsnitt och grafik samt ett manér för bilder och språkbruk.
  • En webbplats och inlägg på sociala medier.
  • Intervjuer och reportage om ett urval företag och varumärken som ställde ut på mässan. Reportagen har sedan lyfts i nyhetsbrevet ”JEWA Highlights” och i JEWAs egna sociala medier.
  • Fotografering av mässbesökare, smycken, klockor och montrar på plats.
  • Tidningsannonser, utställarförteckning och ett kit för utställarna att marknadsföra JEWA i sina egna kanaler

VILL DU TRÄFFAS?

Vill du bolla dina tankar och få nya idéer till ditt företag? Då borde vi träffas.

Vi besöker gärna dig oavsett var du finns i landet, antingen digitalt eller om du föredrar ett personligt möte. Om det är lättare för dig är du självklart varmt välkommen till vårt trevliga kontor mitt i den historiska miljön Sala Silvergruva. Vi bjuder på en kreativ stund med gott kaffe eller en mättande lunch.

Hör av dig för att boka in ett möte.