Kundcase

Ösby Naturbruksgymnasium är en nära kund som tagit in vår byrå till både mindre och större uppdrag. Vi har visat på Ösbys gemenskap, utbildningsmöjligheter och den naturnära skolmiljön.

Magazine, programblad, vepor, flaggor och rollups till mässor, spännande utskick, digitalt material i mängder samt mindre projekt som give-aways, dekaler och namnskyltar har vi även hjälpt till att ta fram.

Film & annonser

Till Ösby har vi producerat flera filmer till en annonskampanj. Uppdraget innefattade projektledning, produktionsledning, manus, filmning, fotografering och intervjuer med elever samt filmredigering, animeringseffekter, musik, copy och annonsadministration. Resultatet av annonskampanjen gav rekordmånga elever som började till hösten.

 

Ösby Magazine

En tidning om elever för elever.

Ösby Magazine är en kundtidning som riktar sig till blivande elever. Den innehåller reportage med intervjuer från elever som går i skolan. Här har vi hjälpt till med hela produktionen och projektlett från idé till färdigt tryck. Eftersom vi har medarbetare som både skriver texter och som är fotograf i grunden går intervjuerna snabbt och smidigt. Oftast sker foto och intervju vid samma tillfälle så att vi spar tid för både skolan och i produktionen. Vi har tagit fram ett modernare manér i både det grafiska och för bilder. Layout, disposition och innehåll är framtaget av oss på Mill.

VILL DU TRÄFFAS?

Vill du bolla dina tankar och få nya idéer till ditt företag? Då borde vi träffas.

Vi besöker gärna dig oavsett var du finns i landet, antingen digitalt eller om du föredrar ett personligt möte. Om det är lättare för dig är du självklart varmt välkommen till vårt trevliga kontor mitt i den historiska miljön Sala Silvergruva. Vi bjuder på en kreativ stund med gott kaffe eller en mättande lunch.

Hör av dig för att boka in ett möte.