Kundcase

Logotyp, grafisk profil och copy togs fram till nystartade GoProfessional, ett heltäckande IT-servicebolag. Devisen “Level Up” är inspirerat av gamla gamingspel där man tog sig längre och längre upp i spelet. Genom att använda GoProfessional som sin IT-partner lyfts företagets IT-miljö till en ny nivå.

Under åren har vi även producerat företagets webbplats, fordonsdekor, fönsterdekor, give-aways, fotografering, rollups, backdrop, julkort, vattenflaskor m.m.

Hemsida

Vi fick uppdraget att producera en hemsida till GoProfessional.

Alla webplatser vi tar fram är responsiva, dvs. anpassas automatiskt för olika enheter som mobil, läsplatta och dator. Innehållet matchas alltså så att det blir snyggt oavsett vilken enhet besökaren surfar med. Hemsidan är enkel att navigera i och har en intuitiv design så att användaren lätt hittar rätt information.  

GoProfessionals hemsida. Layout, fotografering och produktion utförd Creative Mill Kommunikationsbyrå

VILL DU TRÄFFAS?

Vill du bolla dina tankar och få nya idéer till ditt företag? Då borde vi träffas.

Vi besöker gärna dig oavsett var du finns i landet, antingen digitalt eller om du föredrar ett personligt möte. Om det är lättare för dig är du självklart varmt välkommen till vårt trevliga kontor mitt i den historiska miljön Sala Silvergruva. Vi bjuder på en kreativ stund med gott kaffe eller en mättande lunch.

Hör av dig för att boka in ett möte.